Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Моє село – найкраще місце на землі»

Дата: 28.10.2019 16:05
Кількість переглядів: 1083

27 жовтня у Ясній Поляні відзначали День села. «Я вдячний долі, що народився в цьому краї. Біля хати – різнобарвні квіти, на порозі – усміхнена мати, в хаті – тепло і затишно, а я – не доросла людина з життєвим досвідом, а маленьке хлопча, залюблене в красу нашого села». Такими теплими, огорнутими любов’ю до рідного краю словами, розпочали святковий захід його ведучі Володимир Кузьменко та Наталія Дубина.

Фото без описуУрочистість проводилась у сільському закладі культури. Гостей та односельчан на правах господарів зустрічали в. о. старости Очеретянського округу Людмила Володіна та завідувач Будинком культури Франц Войцеховський.

На День села до Ясної Поляни завітали секретар Пулинської селищної ради Олена Гузюк, головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська та директор Центру культури і дозвілля Віктор Саюк. Святкові вітання перепліталися з виступами аматорського фольклорного колективу «Журавка» (смт Бараші) та дитячого хореографічного колективу школи мистецтв «Непосиди» (керівник Л.Хорощук).

Вітаючи присутніх, Олена Гузюк звернула увагу на те, що в ОТГ ми живемо лише два роки, але за цей невеликий проміжок часу вже чимало вдалося зробити: в населених пунктах проводиться вуличне освітлення, грейдеруються та ремонтуються дороги, заклади освіти наповнюються новим обладнанням, комп’ютерною технікою, відкриваються спортивні майданчики. Та поряд з цим є ще над чим працювати. Але ми віримо, що спільними зусиллями наша громада стане сильною і квітучою.

Фото без описуЗа багаторічну сумлінну працю Олена Гузюк вручила Почесні Грамоти селищної ради Людмилі Горкун та Олені Нікітюк.

З вітальним словом до присутніх звернулася Людмила Володіна, яка у різних номінаціях відзначила жителів села та подякувала спонсорам.

Слова вдячності та музичні «сувеніри» лунали не тільки на адресу шанованих працьовитих людей, особливі слова вдячності приурочувалися і учасникам бойових дій, що захищають країну на сході.

На завершення свята Віктор Саюк подякував колегам – колективу «Журавка» за цікаву концертну програму і побажав їм творчих успіхів.

У нагороду за свій виступ вихованці школи мистецтв отримали солодощі.

За ініціативи в. о. старости місцеву дітвору також пригощали морозивом. З гарним настроєм учасники свята розходилися по домівках.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь