Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Складали подяку учасникам бойових дій

Дата: 11.10.2019 10:46
Кількість переглядів: 892

10 жовтня в Центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід, присвячений Дню Захисника України. У цей день, що уособлює мужність, силу, честь і обов'язок, складали подяку учасникам бойових дій.

На святі був присутній заступник Пулинського селищного голови Олександр Макеєнко, військовий комісар району Валерій Сидорчук, які привітали захисників, вручили їм грамоти та подяки.

За мужність і патріотизм, проявлені при захисті суверенітету та Незалежності України, активну життєву позицію Почесними грамотами селищної ради нагороджені: Володимир Бобрик, Олексій Христюк, Юрій Приход та Сергій Яровий.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих – Олександра Чернявського та Сергія Ковнацького, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє молоде життя заради захисту України.

Присутніх радували своїми виступами хореографічні колективи «Непосиди» та «Грація» школи мистецтв (худ. керівники Любов Хорощук та Христина Костриця), народний чоловічий ансамбль «Промінь» з директором Центру культури і дозвілля Віктором Саюком, вокальне тріо «Мелодія душі» й Олена Загацька, аматори Наталія Степанчук, Марина Шостак, Ірина Опанащук, Світлана Кучерук. У їхньому виконанні прозвучали патріотичні пісні про козацтво та на сучасну тематику війни. Захід вела головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська.

Ми низько вклоняємось тим, хто зі зброєю в руках захищає суверенітет нашої держави та її цілісність.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь