Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День усиновлення – свято врятованих життів

Дата: 30.09.2019 15:59
Кількість переглядів: 410

У останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Фото без описуУсиновлювачі, котрі зігріли маленькі серця теплом та ніжністю люблячої родини, заслуговують на найкращі слова вдячності. Адже вони дали кожній дитині, яка зростає у їхній сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

З нагоди Дня усиновлення висловлюємо велику вдячність всім, хто небайдужий до дитячої долі, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а життя буде безхмарним та заможним. Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті!

Хай милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь