Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 30.09.2019 15:54
Кількість переглядів: 510

30 вересня під головуванням очільника Пулинської ОТГ Олександра Гаврилюка відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто кілька життєво важливих питань.

Фото без описуСім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах, були і залишаються на особливому контролі працівників селищної ради. Тож перше питання стосувалося дітей з таких сімей. Про це говорила спеціаліст І категорії відділу гуманітарного Тетяна Андрійчук, котра охарактеризувала три кризові сім’ї. Мова йшла про сім’ї, які мешкають на території Очеретянського, Пулино-Гутського старостатів та смт Пулини. Старости округів Тетяна Буковенко та Людмила Володіна доповнили інформацію про кожну родину.

Невдовзі розпочинається опалювальний сезон. Про підготовку об’єктів господарського комплексу, закладів освіти та клубних закладів, підпорядкованих селищній раді, до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років доповідав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Макеєнко. Співдоповідачі – начальник відділу освіти Наталія Опанащук, відділу  гуманітарного Георгій Андрійчук та директор КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради Володимир Черниш. За їх інформацією, згадані заклади готові до початку опалювального сезону.

Про затвердження плану роботи на ІV квартал інформувала секретар ради Олена Гузюк.

Членами виконкому прийняті відповідні рішення, зокрема зобов’язати батьків з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, забезпечити належні умови для фізичного, інтелектуального і духовного розвитку їхніх дітей; керівникам галузі господарського комплексу: закладів освіти, культури, житлово-комунального господарства завершити роботу підпорядкованих галузей до роботи в осінньо-зимовий період до 10 жовтня, забезпечити об’єкти теплового господарства необхідною кількістю палива, працівниками та проходження ними відповідного навчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь