Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Очеретянська «Берегиня» зустрічала гостей

Дата: 27.09.2019 17:01
Кількість переглядів: 590

27 вересня в Будинку культури с. Очеретянка за участі селищного голови Олександра Гаврилюка відбувся семінар клубних та бібліотечних працівників на тему: «Організація роботи любительських об’єднань та клубів за інтересами в закладах культури Пулинської ОТГ». Перед його початком учасники відвідали музей, що діє на території місцевої ЗОШ – філії ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Фото без опису   Начальник відділу гуманітарного селищної ради Георгій Андрійчук, відкриваючи семінар, поінформував про роботу закладів культури за 9 місяців поточного року. Про благоустрій прилеглих територій, стан приміщень, готовність закладів до роботи в осінньо-зимовий період йшлося у виступі директора Центру культури і дозвілля Віктора Саюка. Як готуються до огляду-конкурсу сімейних колективів (родинної творчості), роботу любительських об’єднань та клубів за інтересами розповіла головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська.

У ході семінару бібліотечні працівники (смт Пулини та с.Івановичі) обмінялися досвідом роботи. А учасниці об’єднання «Берегиня», що діє при Очеретянському БК, презентували святкове засідання. Жінки, вишиваючи, співали, кожна розповідала про своє захоплення.

Захід проходив у вбраному вишиванками (скатертини, образи, картини, серветки) закладі культури. Щирі, зігріті любов’ю пісні до матері, родини, рідного краю наповнювали душу трепетом, глибокими почуттями.

Підводячи підсумки, Олександр Гаврилюк наголосив, що Очеретянський БК є показником, як треба працювати, за що їм велика подяка і шана. Таку роботу і екскурсію до музею можна демонструвати й іншим громадам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДиректор БК Алла Терещенко подякувала учасницям «Берегині» та спонсорам, котрі підтримують матеріально проведення мистецьких заходів у селі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь