Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПОЇЗДКА НА ФЕСТИВАЛЬ «ЧЕРВОНА КАЛИНА»

Дата: 23.09.2019 10:35
Кількість переглядів: 482

ІІ обласний фестиваль патріотичної пісні «Червона калина» цими вихідними відбувся на радомишльщині. Природа була на боці організаторів, подарувавши гарний сонячний день. Фестивальна програма проходила в мистецькому маєтку «Ставки» - затишному і мальовничому місці, в теплій і дружній атмосфері: гості свята мали змогу милуватись прекрасними виробами народних ремесел, які були розміщені на імпровізованій алеї майстрів;  присутніх частували козацьким кулішем та стравами національної кухні; вразила виставка раритетів періоду української національної революції з колекції «Музею родини Шереметьєвих».

      Спеціальні гості свята – оркестр легендарної 95-ї десантно-штурмової бригади. Півгодинний концерт військового оркестру розпочав фестиваль добіркою патріотичних пісень та попуррі із репертуару сучасних українських виконавців.

      Взяти участь у концертнiй програмi завiтав і народний аматорський чоловічий ансамбль «Промінь» Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради. Наші аматори виконали блок козацьких пісень. Доказом професіоналізму та козацької енергії нашого колективу стали бурхливi оплески, щира підтримка глядачiв та подяка і сувеніри від організаторів.

 

  Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь