Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено засідання Координаційної ради

Дата: 03.09.2019 18:50
Кількість переглядів: 599

3 серпня відбулося засідання Координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при Пулинській селищній раді.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №526-р від 09.08.2017 р. «Про національну стратегію реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки та план заходів реалізації її І етапу» та Регіонального плану реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Житомирській області на 2018-2026 роки, затвердженого рішенням обласної ради…, згідно з розпорядженням Пулинського селищного голови при селищній раді створено Координаційну раду з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї, затверджено її склад та Положення.

Головою міжвідомчої робочої групи затверджено очільника ОТГ Олександра Гаврилюка, заступником голови – секретаря ради Олену Гузюк, секретарем робочої групи – спеціаліста І категорії з питань захисту дітей відділу гуманітарного селищної ради Тетяну Андрійчук.

У ході нинішнього засідання Олександр Гаврилюк окреслив перспективу розвитку громади по різних напрямках.

Членам робочої групи поставлено завдання по підготовці інформації щодо перспективного плану розвитку послуг із забезпечення законних прав та інтересів дітей, що проживають на території Пулинської ОТГ, на 2019-2026 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь