Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День Знань у Пулинській ЗОШ

Дата: 02.09.2019 14:22
Кількість переглядів: 553

Новий навчальний рік в ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. розпочався 2 вересня Днем Знань. О 9 годині на подвір’ї приміщення початкової школи зібралися учні 1, 5, 10, 11 класів та їхні батьки. Традиційно лунали привітання, пісні, було багато квітів.

Фото без описуПрисутніх вітала директор школи Зоя Лисюк. Побажала учням, щоб їхнє шкільне життя було наповнене позитивом, посмішками, миром і добром.

Зоя Аркадіївна вибачилася за тимчасові незручності, які чекають на школярів у зв’язку з капітальним ремонтом основного приміщення школи (один випускний клас навчатиметься в будинку дитячої та юнацької творчості, інший – в приміщенні початкової школи). Директор висловила надію, що через рік школа знову стане зручною і комфортною.

Фото без описуНа День Знань до Пулинської ЗОШ завітав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, який також привітав присутніх і запевнив, що зробить все можливе, аби навчання в нашій школі було максимально комфортним.

Перший дзвоник покликав учнів за шкільні парти. У супроводі одинадцятикласників першачки через веселкову арку помандрували в Країну Знань, де на них чекали просторі класи та зручні парти з усім необхідним шкільним приладдям.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Незвичним було те, що учні 2-4, 6-7, 8-9 класів прийшли до школи на 10 годину. Для них новий навчальний рік розпочався уроками-квестами.

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь