Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 30.08.2019 15:57
Кількість переглядів: 498

30 серпня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. Його ключове питання – стан підготовки закладів освіти та дошкільної освіти до нового навчального року.

Фото без описуЗасідання, на якому головував очільник Пулинської ОТГ Олександр Гаврилюк, відбулося за участі директорів загальноосвітніх шкіл, закладів дошкільної освіти, Центру дитячої та юнацької творчості, інклюзивно-ресурсного центру.Фото без описуУ своєму виступі начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук наголосила, що об’їзд ЗОШ і ЗДО (14-15 серпня) показав: усі вони готові до початку нового навчального року та забезпечені усім необхідним. У цьому році, як ніколи державою на потреби нової української школи було виділено великі кошти.

Тему продовжив селищний голова Олександр Гаврилюк, зазначивши, що змін на краще, які відбулися протягом останніх двох років, може не побачити лише сліпий.

З приводу готовності шкіл до нового навчального року свої бачення висловили секретар ради Олена Гузюк і начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк. На їх думку, всі педагогічні колективи гарно попрацювали. Особливо вразив змінами на краще ЗДО №2 «Сонечко» (смт Пулини).

Від імені старост та директорів закладів освіти виступили в. о. старости Ялинівського округу Ігор Перегуда та директор Староолександрівської ЗОШ І-ІІст. Олена Черниш. Вони подякували своїм педагогічним колективам за зроблене, за їхню активність та креативність.

У ході засідання розглянуто й інші питання: робота зі зверненнями громадян за І півріччя нинішнього року; внесення змін до складу опікунської ради; облік дітей та підлітків шкільного віку на території Пулинської ОТГ. Розглянуто заяви громадян.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь