Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День села у Зеленій Поляні

Дата: 29.08.2019 12:06
Кількість переглядів: 1420

Кожен населений пункт має свою історію, традиції, шанованих та працьовитих людей. Гарною нагодою пригадати минуле, вшанувати цих людей, розповісти про здобутки є святкування Дня села. 28 серпня Зелена Поляна відзначила своє свято.

Фото без описуПо полудню у сільському парку, біля Будинку культури, було людно. Щоб привітати мешканців та гостей Зеленополянського старостинського округу, на свято завітали представники Пулинської ОТГ на чолі з її очільником Олександром Гаврилюком. На святкування прибув і депутат обласної ради Тарас Собко.

Урочистий захід відкрила в. о. старости округу Марія Поліщук. Вона привітала присутніх з Днем Незалежності України, Днем села та святом Успіння Пресвятої Богородиці.

Свято переповнювали щирі вітання, побажання миру та добробуту, вдячності поважним людям, на чиї плечі випали важкі роки випробувань, нинішнім захисникам України, усім тим, хто працює на благо своєї малої батьківщини.

За сумлінну працю, безвідмовну допомогу в благоустрої села Олександр Гаврилюк вручив Почесні грамоти селищної ради ліснику Пулинського АПК Олександру Тартасюку та трактористу ФГ «Деметра» Олегу Луференку.

Присутніх пригощали чаєм, кавою, діти смакували морозивом. Концертну програму підготував народний колектив «Промінь» з Віктором Саюком та аматори Центру культури і дозвілля селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь