Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Свято села – з «Червоною Калиною»

Дата: 27.08.2019 11:36
Кількість переглядів: 917

25 серпня ясенівчани святкували День села. З концертною програмою до них завітав співочий колектив «Червона калина» зі Старої Олександрівки. На святі побував очільник Пулинської ОТГ Олександр Гаврилюк.

Урочистість проходила у мальовничому місці Ясенівки, біля костелу, де високі розлогі дерева створюють комфорті умови.

З Днем Незалежності України присутніх вітали староста Пулино-Гутського округу Тетяна Буковенко, селищний голова Олександр Гаврилюк.

Вітання перепліталися з виступами учасників пісенного колективу. Вела святковий захід юна Карина Черниш, а пісні Володимира Чернецького були сповнені любов’ю до рідного села, батьків, поваги та шани до учасників АТО й ООС. Жіночий колектив з його керівником Станіславою Цаплінською розважав присутніх бадьорими піснями та гумором.

На святкуванні присутні почули багато цікавого та нового з історії населеного пункту. З цією інформацією виступили місцевий вчитель Марія Андрієнко та виходець Ясенівки Алік Ушурбакієв. Довгий час у селі мешкали німецькі колоністи-переселенці, які залишили після себе цікаві історичні пам’ятки. Одним з яких є німецька школа, будівля, що збереглася до наших днів.

За високий професіоналізм у роботі та з нагоди свята Олександр Гаврилюк нагородив Почесним грамотами селищної ради фельдшера с. Ясенівка Тетяну Нестеренко та пресвітера церкви ЄХБ Віктора Поліщука.

Тетяна Буковенко у свою чергу вручила подарунки поважним жителям, учасникам АТО, бойових дій на території інших держав, місцевим активістам.

Староста округу відзначила високу активність жителів Ясенівки, їхню любов до рідного села. Підтвердженням цього є прибирання території, впорядкування сільських вулиць та кладовища.

Тетяна Буковенко вдячна спонсорам, особливо депутату селищної ради, жителю Пулино-Гути Олександру Гаврилюку та ПП Ясенівки Анжелі Поліщук, що надали фінансову допомогу на проведення урочистості.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь