Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відзначили 28-річчя держави

Дата: 24.08.2019 19:26
Кількість переглядів: 985

Цьогоріч в Пулинах урочистості до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України проводились на стадіоні ДЮСШ «Колос», де в урочистій обстановці відкрито футбольне поле зі штучним покриттям. Відповідно й святкову програму доповнювали змагання з багатьох видів спорту, в яких взяли участь спортсмени зі старостинських округів ОТГ.

Фото без опису

Стадіон гостинно запрошував жителів та гостей селища. Святково одягнені дорослі й діти – усі поспішали на урочистість – 28-річчя нашої молодої держави.

Звучав Гімн України, в небо піднімався жовто-блакитний стяг, наповнюючи душу почуттями патріотизму, гордості за свою державу, за нашу малу батьківщину.

Фото без описуПраво підняти Державний Прапор було надано учаснику АТО Руслану Опанащуку, викладачу школи мистецтв Любові Хорощук, багаторазовому переможцю та призеру з інваспорту Сергію Лебедю.

Фото без описуЗ Державними святами присутніх привітав селищний голова Олександр Гаврилюк, який нагородив Почесними грамотами за сумлінне виконання своїх обов’язків, досягнення позитивних результатів у службовій діяльності учасників бойових дій – Руслана Опанащука та Геннадія Ревуцького; бригадира СТОВ «Надія ВП» Анатолія Пашківського; начальника Пулинського міжрайонного управління водного господарства Віталія Кучера. За вагомі спортивні досягнення вручено Подяку учасниці волейбольної команди «Пулинчанка» Олені Петренко.

Щоб привітати земляків, на свято завітав депутат обласної ради Тарас Собко.

Затим керівництвом району відбулося нагородження осіб, портрети яких занесено на районну Дошку пошани. Серед нагороджених чимало представників Пулинської громади, котрі своєю працею творять добробут рідного краю, виховують підростаюче покоління, популяризують спорт. Це і керівник СТОВ «Полісся» Василь Павлюк (с.Очеретянка), директор Староолександрівського ЗДО Людмила Черняк, вчитель історії ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Юрій Грабовський, голова ВФСТ «Колос» Михайло Шакура та інші.

Фото без описуКонцертну програму підготували за участі дитячих хореографічних колективів громади, солістів Центру культури і дозвілля та його директора Віктора Саюка.

«Святкуючи, ми не на хвилину не забуваємо про тих, хто на Сході країни захищає наше мирне сьогодення», - наголосила ведуча урочистості, працівник відділу гуманітарного Лариса Громська. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

Рішенням сесії селищної ради в Пулинах перейменовано вул. Соколовських отаманів, де проживає родина загиблого Сергія, на вулицю Сергія Ковнацького. Копію рішення Олександр Гаврилюк вручив мамі героя Світлані Ковнацькій. 

Фото без опису

Пам’яті нашого загиблого односельчанина на щойно відкритому футбольному полі зіграно міні-турнір. А право перерізати символічну стрічку було надано очільнику ОТГ Олександру Гаврилюку та Світлані Ковнацькій.  

Урочистість продовжувалася. Ініціатива перейшла на бік спортсменів громади. За їх участю проведено спартакіаду з перетягування канату, міні-футболу, волейболу, підняття гирі, шахів, шашок.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Святковий день завершився дискотекою біля Будинку культури, виступом рок-гурту «Файєр-Флайс» з м.Новоград-Волинська.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь