Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні жителі та гості Пулинської громади! Щиро вітаю вас з державними святами!

Дата: 23.08.2019 08:24
Кількість переглядів: 597

Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора України напередодні Дня Незалежності. Адже саме синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі.

Фото без опису

Наш прапор сьогодніце більше, ніж символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Фото без описуМить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

У 1991 році здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. Україна і сьогодні переживає складні часи агресії та посягань на свою незалежність та цілісність. У такий складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднав людей.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Дорогі земляки, бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до Батьківщини буде невичерпним.

З повагою селищний голова Олександр Гаврилюк.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь