Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Стежками століть»

Дата: 16.08.2019 16:53
Кількість переглядів: 874

Пулинщина чарівна у всі пори року. В багатьох роботах художників-земляків краса рідного краю уже відтворена. Але до себе вона вабить митців знов і знов. Протягом липня художники проводили пленери на природі. А 16 серпня свої роботи представили в художньому музеї селищної ради «Пулинські барви».

Творчий доробок (живопис та графіка) презентували Леонід Фесенко, Іван Грибан, Олександр Богатирчук, (Пулини), Юрій Субін (с. Івановичі) та Микола Стрельченко (с.Слобідка).

У своєму виступі Леонід Фесенко зазначив, що в картинах художників «Пулинського земляцтва» відтворено пейзажі багатьох населених пунктів громади - Ясенівки, Буряківки, Іванович, Пулин. Це наша історія, ми маємо берегти її, щоб передати наступним поколінням. В нас є чим гордитися. Тож потрібно працювати над тим, аби громада була привабливою для туристів.

Присутніх привітав начальник відділу гуманітарного селищної ради Георгій Андрійчук, котрий відмітив внесок наших митців у розвиток художнього мистецтва, подякував їм за працю. Хорошим знаком є те, що традиції старшого покоління продовжують молоді художники – Олександр Богатирчук, Євген Боярський та інші.

Викладач художнього відділу школи мистецтв Олена Рачкован подарувала музею роботи своїх вихованців, які отримали на Всеукраїнських та обласних виставках призові місця. А народний колектив «Промінь» скрасив мистецький захід «Стежками століть» веселою українською піснею.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь