Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День насичений подіями

Дата: 08.08.2019 14:38
Кількість переглядів: 518

Четвер, 8 серпня, для селищної ради був днем насиченим подіями: зранку проведено засідання виконавчого комітету; в 10-ій годині розпочалося засідання сесії, яке вів очільник громади Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

На розгляд виконкому вносилися такі питання: про затвердження рішення комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2019 р. буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа; створення комісії для обстеження аварійних дерев на території с.Ягодинка; розглянуто заяви громадян про надання дозволу на підключення до водогінної мережі та виділення допомоги на поховання.

По питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення. Зокрема, відділу гуманітарному селищної ради подати пакет документів на засідання обласної комісії з визначення напрямків та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету.

Фото без опису

На засідання сесії прибуло 16 депутатів із 26 обраних (і це не дивно, адже літо – пора відпусток та відпочинку). Але кворум був і депутати плідно попрацювали, розглянувши низку важливих питань.

З питання припинення юридичної особи закладу освіти Зеленополянської початкової школи виступила начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук, котра поінформувала про ситуацію, що наразі склалася: школа малочисельна, педагогічних працівників не вистачає, частина батьків вирішила, аби їхні діти навчалися у Вацлавпільській гімназії. Тож депутатами прийнято рішення: припинити юридичну особу закладу освіти Зеленополянської початкової школи шляхом ліквідації. Натомість у с.Зелена Поляна залишається заклад дошкільної освіти.

Крім цього, розглянуто й інші питання: про внесення змін до складу виконавчого комітету; внесення змін до рішення селищної ради від 05.04.2018 року №232 «Про затвердження Комплексної програми підготовки та проведення заходів територіальної оборони, мобілізації, агітації та підготовки молоді до строкової військової служби, прийняття на військову службу за контрактом громадян України, забезпечення соціального і правового захисту військовослужбовців і членів їх сімей на території Пулинської селищної ради та проведення заходів удосконалення та модернізації військового комісаріату на 2018-2020 роки»; внесення змін до рішення селищної ради від 22.02.2018 року №164 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності Пулинської селищної ради»; надання дозволу КБП «Пулинський водоканал» селищної ради на списання з балансу об’єктів й інше.

 По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь