Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ялинівська «Криниченька» на «Лесиних джерелах»

Дата: 29.07.2019 09:15
Кількість переглядів: 618

На батьківщині Лесі Українки, у місті Новограді-Волинському, відбулося традиційне Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела». Як завжди, Звягель підготував обширну програму, ставши на три дні центром літератури, поезії, пісні, декоративно-ужиткового мистецтва, місцем високого духовного спілкування талановитих та творчих людей України, гостей із далекого та близького зарубіжжя.

Фото без описуУ рамках фестивальної програми в суботу організатори порадували святом української народної пісні «З народної криниці». Серед найкращих аматорських колективів області запрошення отримав фольклорний ансамбль «Криниченька» Ялинівського сільського клубу Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради.

Майже півгодинний виступ наших артистів був запальним і колоритним, а глядачі із задоволенням підспівували та підтанцьовували ялинівським аматорам. Від організаційного комітету колектив «Криниченька» та його керівник Світлана Черниш отримали подяку «…за підтримку українських традицій та розвиток пісенної творчості Поліського краю…».

Фото без опису

Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь