Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Мрії та долі» українських художниць – в музеї «Пулинські барви»

Дата: 24.07.2019 09:20
Кількість переглядів: 635

Днями допоміжний фонд Пулинського художнього музею «Пулинські барви» отримав у подарунок від небайдужих до мистецтва людей альбом, присвячений українським художницям 19-21 ст. під назвою «Мрії та долі». Фото без опису

Імена 53 українських майстринь-художниць різних поколінь ХІХ-ХХ століть, які творили у всіх видах образотворчого мистецтва, об’єднані у цьому виданні.

Тетяна Яблонська, Марія Раєвська-Іванова, Катерина Білокур, Алла Горська, Марія Приймаченко – імена цих та багатьох інших талановитих художниць і майстринь і їх твори знають всі, а долі їх мало кому відомі. Тут кожна доля – неповторна, а творчість – унікальна. Для поціновувачів мистецтва – це гарна нагода доторкнутися до образотворчого мистецтва, створеного жіночим талантом і неповторністю.

Зберігач музейного фонду Олена Загацька зазначила: «...цей альбом буде яскравим доповненням до фондів музею та сприятиме популяризації мистецтва серед широкого кола населення Пулинської громади...». Також Олена Іванівна дякує компанії «Біокон» за гарний подарунок та запрошує відвідати музей «Пулинські барви».

Фото без опису

Відділ гуманітарний Пулинської  селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь