Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 16.07.2019 16:10
Кількість переглядів: 540

16 липня проведено чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. Перше питання порядку денного стосувалося стану виконання бюджету громади за І півріччя нинішнього року.

Фото без опису

За інформацією начальника відділу фінансово-економічного Людмили Сак, за перше півріччя селищний бюджет виконано по доходах у сумі 39841,7 тис. грн і по видатках – 35684,3 тис. грн, що дорівнює відповідно 103,9% та 93,7% від уточненого плану за звітний період.

Щодо виконання власних доходів вцілому по територіальній громаді, то рівень виконання дохідної частини загального фонду становить 101,9%. При уточненому плані 13100,3 тис. грн фактично надійшло  13354,0 тис. грн, що більше плану на 253,7 тис. грн.

Про підготовку та відзначення на території громади Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України доповідала головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська.

Інспектор з військового обліку селищної ради Олександр Талько інформував про стан призову громадян на строкову військову службу в Збройних Силах України. При плані 19 призовників на строкову військову службу відправлено 9 юнаків.

Крім цього, розглянуто заяви в. о. старости Івановицького старостинського округу Вячеслава Пишнюк та директора ЗДО №1 смт Пулини Тетяни Колесник про видалення аварійних дерев.

Вирішено: створити спеціальну комісію з обстеження аварійних дерев на території кладовища №1 у с. Івановичі та ігровому майданчику ЗДО «Ялинка».

Святкові заходи з нагоди Дня Незалежності відзначатимуться як в смт Пулини, так і в старостинських округах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь