Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для безпеки літніх канікул

Дата: 10.07.2019 12:36
Кількість переглядів: 498

9 липня в приміщенні районної ради з батьками та дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, відбувся профілактичний захід: «Безпека на воді» та «Техніка безпеки дітей під час літніх канікул». Метою зустрічі було проведення навчання з безпечної поведінки на водоймах, у побуті, запобігання дитячої бездоглядності.

Фото без описуПеред присутніми виступили начальник служби у справах дітей райдержадміністрації О.Д.Клименко, головний інспектор Пулинського районного сектору управління ДСНС України в Житомирській області Р. Р. Загурський, інспектор ювенальної превенції районного відділення поліції І.М. Таргонська та спеціаліст І категорії з питань захисту дітей відділу гуманітарного селищної ради Т.В.Андрійчук. Фото без опису

За інформацією Тетяни Андрійчук, проведено роз’яснювальну бесіду щодо необхідності постійного контролю за місцем перебування дітей під час літніх канікул, безпечного поводження з електроприладами, пічним опаленням. Батькам наголошено на виконанні належним чином своїх батьківських обов’язків.

По закінченню заходу усім дорослим та дітям було вручено пам’ятки з правилами поведінки на водоймах.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь