Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Друге засідання Робочої групи

Дата: 09.07.2019 17:18
Кількість переглядів: 518

9 липня за участі радника з регіонального розвитку Житомирського ВП Центру розвитку місцевого самоврядування Георгія Федорука відбулося друге засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

Фото без опису

Засідання відкрив селищний голова Олександр Гаврилюк, котрий зазначив, що будь-яке планування має підкріплюватися фінансами.

З часу першого засідання (березень 2019 р.) тривало опитування мешканців стосовно розвитку громади. Спеціаліст І категорії відділу фінансово-економічного Олександр Медведчук опрацював результати, на основі яких створено слайди. У ході відбулася їх презентація та обговорення.

Крім цього, відділами селищної ради та старостинськими округами розроблені стратегічні карти розвитку в 5-ти основних напрямках розвитку інфраструктури – освіти, медицини, зеленого туризму, транспорту та використання землі. Начальники відділів та старости округів презентували написані карти, озвучуючи свої бачення розвитку, що також було обговорено учасниками засідання.

Фото без описуНаступне засідання відбудеться в серпні, де окреслюватиметься стратегічне бачення розвитку Пулинської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь