Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідайте місця поховання рідних!

Дата: 03.07.2019 14:30
Кількість переглядів: 842

 Традиції доглядати за могилами рідних і близьких існують давно. Наші предки вважали, що рід нас захищає, допомагає, керує нашими вчинками – аби ми виконували свою місію в житті й не збивалися з дороги. На кладовищах, біля могил рідних, часто задумуємося, що ми тільки частина великого дерева роду, видима його частина. Тому показником гуманності кожного із нас є ставлення до могил рідних та до цвинтарів вцілому.

Фото без описуНачальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Іван Кайданюк говорить, що нинішнього року кладовище у смт Пулини дуже заросло травою. Це стосується і старостинських округів.

Фото без опису2 липня спеціалістами селищної ради на кладовищі в Пулинах проведено відповідні роботи: територія обкошена зовні та всередині (біля огорожі й Братської могили). А між могилами залишилася трава та бур’яни. Біля могил родичів мають прибирати самі родичі.

До Провід там було прибрано і чисто. Протягом двох місяців надмірна кількість опадів спричинила ріст трави. Тож тепер на цвинтарях треба навести лад.

Селищна рада закликає жителів громади відвідати місця поховання своїх рідних, щоб привести в порядок могили. Адже в ставленні до Пам’яті – рівень нашої культури.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь