Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Яскраве святкування в Пулинах

Дата: 28.06.2019 15:43
Кількість переглядів: 2551

У День Конституції України, 28 червня, Пулинська ОТГ вдруге відзначала свято Громади. Цього річ воно співпало ще з одним святом – обласним фестивалем народної творчості «Пулинський млинець». До Пулин завітало чимало гостей, серед яких депутати усіх рівнів, аматорські колективи та представники сусідніх громад. Присутніх вітав головний організатор урочистостей – селищний голова Олександр Гаврилюк.

Близько 11 години в селищному парку, де були представлені виставки народних умільців, батути для дитячих розваг, встановлені намети з різними смаколиками, почали збиратися люди. Лунала весела музика, що вабила до себе.

Вітаючи присутніх зі святами, Олександр Гаврилюк зазначив, що наша громада розвивається, селище красивішає. І тільки той, хто не вміє бачити добре, його не бачить. Селищний голова також привітав з Днем молоді, побажав усім добра, удачі, гарного настрою та миру в державі.

Учасників свята також вітали: народний депутат України Володимир Литвин, депутати обласної ради Дмитро Кропачов, Віктор Мельник, голова районної ради Анатолій Липко, голова райдержадміністрації Віктор Байда, начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук та інші. Усі вони взяли участь у святковому нагородженні переможців номінацій, а саме:

«Щаслива родина: Золотий ювілей (50)» - Ніна Олександрівна, Іван Григорович Якубенки;

«Щаслива родина: Срібний ювілей (25)» - Сергій Станіславович, Тетяна Петрівна Кравченки;

- «Молода родина» - Михайло, Яна Дзюбенки;

- «Наймолодший житель громади» - Артем Матей;

«Меценат  року» - КОСТАШ ГРИГОРІЙ (с.Кошелівка);

«Шлях до успіху» - ОЛЕКСАНДРА ЛУБЧУК (смт.Пулини)

- «Почуття обов»язку» - БОНДАРЧУК ОКСАНА, завідуюча ФАПом  с.Зелена Поляна; СІВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР, інженер-землевпорядник СТОВ «Надія ВП»;

 - «Самобутній талант» - КРАВЧУК ТЕТЯНА, директор Івановицького СБК;

«Багатодітна родина» - Войцехівські Роман та Інна (Ясна Поляна), Кемка Юрій та Людмила  (Стара Олександрівка);

«Творче довголіття» - БРАЖЕВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

- «Квітуче подвір»я» - ОПАНАЩУК ГАЛИНА МАКСИМІВНА, ВАСИЛЬ  МАКСИМОВИЧ;

- «Активна життєва позиція» - ОСТРОГЛЯД ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ (с.Чернявка);

-  «За волю до перемоги» - МИКОЛА ФЕСЕНКО (смт.Пулини);

- «Найпривабливіша торгова точка» - ОЛЕКСАНДР БРИКОВ (смт.Пулини);

- «60 років подружнього життя» - РАЇСА ІВАНІВНА, ГРИГОРІЙ АНДРІЙОВИЧ ТКАЧЕНКИ.

Олександр Гаврилюк вручив нагороди від обласної ради двом депутатам селищної ради – Михайлу Ільчуку і Руслану Молчанову та начальнику відділу містобудування, архітектури та земельних відносин селищної ради Івану Кайданюку, інспектору з благоустрою території Валентині Кардаш.

Святкове нагородження перепліталося з виступами художніх колективів та хореографічних номерів. Крім місцевих артистів, своїми виступами радували аматорські колективи з сусідніх ОТГ та віддалених районів. Це фольклорні та народні колективи з м. Житомира – «Козацька берегиня», Барашівська ОТГ – «Журавка», Курненська ОТГ – «Великолугівчанка» та ансамбль «Дозвілля», Коростишів «Родина», Глибочицька ОТГ – «Горлиця» та інші.

Козацьке мистецтво представляв керівник гуртків Центру дитячої та юнацької творчості селищної ради Володимир Лисюк зі своїми вихованцями.

Гарно потрудилися господині. Цьогоріч наметів було чи не вдвічі більше (приєдналися заклади освіти, ГО «Мисливців та рибалок», ЦПМСД й інші). Млинці з різними начинками, вареники, пироги, солодощі та м’ясні страви – вміють же куховарити україночки.

Селищна рада зробила все необхідне, аби на святі людям було весело та комфортно: привезли солом’яні тюки для сидіння, облаштували фотозону. Розважалися і дорослі, і діти. Любителі вишиванок мали можливість помилуватися чудовими витворами рук наших талановитих землячок та побувати в художньому музеї «Пулинські барви».

Хай щастить усім і в усьому.

Селищна рада дякує спонсорам та всім, хто долучився до святкування.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь