Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинські ремінісценції

Дата: 27.06.2019 16:12
Кількість переглядів: 841

27 червня в художньому музеї «Пулинські барви» Центру культури і дозвілля селищної ради відкрито виставку під назвою «Пулинські ремінісценції», приурочену Дню селища.

На виставці представлені творчі роботи чотирьох членів мистецького гурту художників-земляків «Пулинське земляцтво», а саме: Валентина Войтенка (Житомир), Миколи Опанащука (Львів), Миколи Грибана (Полтава) та Леоніда Фесенка (Пулини).

У ході виставки начальником Пулинського відділення поліції Віктором Лисюком підведено підсумки конкурсу юних художників «Я і мій друг поліцейський». І та ІІІ місця отримали школярки Пулинської громади – Ліана Опанащук (Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Олександра Іщенко (Сколобівська ЗОШ І-ІІ ст.).

Голова гурту «Пулинське земляцтво» Леонід Фесенко представив роботи усіх чотирьох митців, коротко розповів про кожного із них.

Затим зберігач музейного фонду Олена Загацька запросила присутніх до перегляду експонатів і наголосила, що виставку відкрито до Дня селища, аби наші жителі та гості могли ознайомитися з шедеврами художників-земляків Пулинщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь