Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

16 червня – День медичного працівника

Дата: 14.06.2019 14:03
Кількість переглядів: 931

Професія медика в усі часи була благородною і шанованою. 13 червня в Пулинах відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Медиків громади вітала секретар селищної ради Олена Гузюк.

Фото без опису

Фото без опису

Щоб поздоровити людей у білих халатах, до Пулин завітали депутати обласної ради – Тарас Собко та Віктор Мельник з подарунками. В.Мельник привітав присутніх від усього депутатського корпусу обласної ради.

Фото без опису

Фото без опису

З професійним святом медичних працівників району також вітали голова райдержадміністрації Віктор Байда, голова районної ради Анатолій Липко, в.о. директора КНП «ЦПМСД» Людмила Кульбовська, головний лікар КУ «ЦРЛ» районної ради Павло Гуменюк. Свої найкращі вітання колегам складали і представники профспілкової організації – це лікар-отоларинголог Світлана Яценко та лікар-терапевт Іван Василиця. Багатьох медиків відзначено Почесними грамотами та подяками.

Фото без описуПочесними грамотами Пулинської селищної ради нагороджені такі працівники КНП «ЦПМСД» районної ради: лікар-педіатр Наталія Жеребчук, медична сестра загальної практики сімейної медицини Олена Петренко, завідувачка фельдшерським пунктом с. Сколобів Вікторія Венгловська та працівники КУ «Центральної районної лікарні»: лікар-офтальмолог Юзефа Лубчук, лікар-фтизіатр Олена Добровольська, медична сестра лор-кабінету Інна Мушинська, завідувачка поліклінікою КУ «ЦРЛ» Світлана Яценко.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуСвої музичні сувеніри дарували працівники Центру культури і дозвілля селищної ради на чолі з його директором Віктором Саюком.

Фото без опису

Тож сьогодні найкращі квіти та слова вдячності медикам. Побажання: не тільки дбати про здоров’я оточуючих, але і берегти своє. Успіхів у роботі та гарного настрою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь