Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Триває прийом робіт на фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади»

Дата: 06.06.2019 10:07
Кількість переглядів: 640

 Програма «U-LEAD з Європою» нагадує, що триває прийом робіт на фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади», присвячений питанням гендерної рівності у громадах. До 18 червня 2019 року можна взяти участь у фотоконкурсі та надіслати до участі три роботи.

 Всеукраїнський фотоконкурс розвертає фокус децентралізації на жіночі обличчя, руйнуючи стереотипи та висвітлюючи плідну працю жінок. Рівність можливостей допомагає жінкам та чоловікам в громаді вільно обирати, ким бути. Приєднуйтесь до них, щоб підтримати рівність та творити майбутнє разом!Фото без опису

 Головне завдання фотоконкурсу – актуалізувати діалог про рівні права для чоловіків і жінок та гендерну рівність, зруйнувати стереотипи, які обмежують повноцінне використання потенціалу жінок і чоловіків. Це стосується як робочого і приватного життя, так і питання, чи користуються чоловіки і жінки однаковими можливостями для реалізації свого повного потенціалу і розподілу обов’язків. Конкурс має довести, що ефективним керівником може бути не тільки чоловік, але й жінка. Уже зараз країна може пишатися великими досягненнями жінок-науковців, медиків, керівників підприємств та інших. Маючи рівні права та можливості, вони зможуть реалізувати свій потужний потенціал у багатьох галузях, серед яких є підприємництво, освіта, соціальні проекти або політика.

 Історія знає багато дивовижних жінок. Їхня робота – чи то через протести, соціальну активність, або ж онлайн-кампанії – принесла реальні зміни, які засвідчують, що світ стає кращим, рівноправним місцем. Вони не тільки сприяли рівним правам жінок та соціальній свідомості, але й підтримували і покращували життя людей глобально. Впевнені, у кожній громаді є жінки, які надихають, які ведуть за собою, які є прикладом порядності, стійкості, професіоналізму…

 Долучайтесь до фотоконкурсу, реєструйтесь на сайті http://hromady.photos/ і поділіться історіями сильних українських жінок, які не бояться відкрито висловлювати свою позицію, активно долучаються до життя власного міста, села чи селища, жінок, які надихають власним прикладом.

 З будь-яких питань стосовно фотоконкурсу звертайтеся, будь ласка, до Влади Соловйової, молодшої радниці з комунікації реформи Програми «U-LEAD з Європою», за адресою:vlada.soloviova@giz.de.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь