Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проводжали вихованців ЗДО до школи

Дата: 30.05.2019 17:04
Кількість переглядів: 686

Ласкавий травень приніс у Пулинський заклад дошкільної освіти №1 «Ялинка» свято випуску наших вихованців, яке ми завжди приурочуємо до 1 червня – Міжнародного дня захисту дітей.

Фото без опису

«І сумне й веселе в нас сьогодні свято,

Будуть нас до школи нині проводжати».

А вітати, бажати і проводжати прийшли найближчі й найрідніші люди – всі, хто опікується дошкільнятами: Пулинський селищний голова О.С.Гаврилюк, начальник відділу освіти Н.В.Опанащук, тата і мами, бабусі й дідусі, братики і сестрички.

Фото без опису

Від самого порога садочок зустрічав усіх повітряними кульками, своєю святковістю. Перший, хто привітав дітей та гостей, - це селищний голова Олександр Станіславович. Найкращі побажання і подаровані солодощі були доречні.

А далі – вірші, таночки, сценки і вітання, батьківські слова подяки, шалені оплески, радість і сльози на бабусиних очах. Адже тільки вони, бабусі, відчувають як швидко плине час.

В кінці найцікавіше – подарунки, придбані за надану матеріальну підтримку начальника відділу освіти Пулинської селищної ради Н.В.Опанащук, за що ми щиро дякуємо.

Так хочеться зупинити час і сказати: «Не поспішайте дорослішати, радійте дитячій безтурботності. Дитинство – найбезтурботніший , щасливий час» .То ж в добру путь, дорогі діти. Нехай ваша життєва дорога буде світла та рівна. І  скрізь, і завжди оберігає Вас Господь!

Фото без опису

Фото без описуТетяна Колесник, директор ЗДО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь