Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 23.05.2019 16:34
Кількість переглядів: 567

23 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, у ході якого розглянуто наступні питання:

- про організацію відпочинку дітей влітку 2019 р.;

- роботу КПСМНЗ «Пулинська школа мистецтв селищної ради» за 2018-2019 н. р.;

- створення оргкомітету з підготовки та проведення Дня громади та фестивалю «Пулинський млинець» 28 червня цього року;

- затвердження переліку проектів, які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році.

Начальник відділу освіти Н.В.Опанащук, доповідаючи по першому питанню, зазначила, що на виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2018-2020 роки у селищній раді органами місцевого самоврядування виділено 100 тис. грн. для оздоровлення дітей у пришкільних таборах з денним перебуванням та організацією дворазового гарячого харчування. В закладах загальної середньої освіти з 25 травня по 14 червня будуть функціонувати 8 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей та 8 мовних таборів. Вартість одного діто-дня становить 28 грн. Для кухарів та постачальників готової продукції проведено семінар-навчання. Для забезпечення якісного та безпечного відпочинку школярів організовано лабораторне дослідження працівників пришкільних таборів. Робочою групою проведено об’їзд закладів загальної середньої освіти, з джерел водопостачання яких взято воду для досліджень. Кухарям харчоблоків надано рекомендації щодо складання збалансованого двотижневого меню та погодження його з районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

Співдоповідач – начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук наголосив, що на придбання путівок для дітей пільгових категорій у 2019 р. з бюджету селищної ради виділено 25 тис. грн.

Фото без описуДиректор школи мистецтв Василь Бернацький розповів про діяльність  музичного закладу, матеріальну базу. Запросив присутніх на святкування 50-річчя з дня його відкриття.

По решті питань виступали секретар ради Олена Гузюк, начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак, керівник КБП «Пулинський водоканал» Володимир Черниш.

Засідання завершилось розглядом заяв громадян.

Фото без опису

 

 

 . .

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь