Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Зоряний олімп» у Пулинах

Дата: 22.05.2019 16:26
Кількість переглядів: 902

         22 травня, у гарний весняний та сонячний день, у приміщенні будинку культури відбулося свято «Зоряний олімп - 2019», приурочене  підведенню підсумків навчального року та відзначенню талановитих дітей закладів освіти Пулинської ОТГ.

       Музика, пісні, вітання, веселий настрій, посмішки присутніх – все це створювало святкову атмосферу.

        Розпочалося свято із виступу начальника відділу освіти Пулинської селищної ради Наталії Вікторівни Опанащук, яка привітала присутніх із закінченням навчального року, побажала нових досягнень та успіхів.

    Далі вітальне слово продовжив селищний голова Олександр Станіславович Гаврилюк. Очільник громади у своїх вітаннях зазначив: «Багато знати – це чудово. Пулинська земля щедра на талановитих дітей. Нехай збільшується сузір’я наших талантів! »

       Багато учнів та вчителів було відзначено у різноманітних номінаціях: «Інтелектуальна гордість», «Ерудит року», «Творча особистість», «Юні екологи», «Юні фотографи», «Юні художники», «Юні олімпійці»,  «Сузір’я талантів».

      Захід супроводжувався піснями у виконанні учнів та запальними танцями «Зразкового художнього колективу «хореографічного колективу «Колорит» під керівництвом М. Пташнюка та хореографічного колективу «Непосиди» – керівник Л. Хорощук.

        Свято відбулося, попереду – літні канікули. Нехай вони принесуть веселий настрій та позитив, додадуть нових сил та енергії для нового навчального року!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь