Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Обираємо здоров’я!

Дата: 15.05.2019 14:27
Кількість переглядів: 545

У рамках співпраці до закладу дошкільної освіти №1 «Ялинка» завітали четвертокласники ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст., котрі ознайомили дошкільнят з програмою своєї агітбригади.

Відповідно до Угоди про співпрацю між ЗДО №1 та місцевою загальноосвітньою школою розділу Річного плану роботи закладу «Забезпечення наступності в роботі Пулинського ЗДО та ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ст.» здійснюється взаємодія освітніх закладів з метою забезпечення наступності освітнього процесу, соціальної адаптації дошкільнят до умов освітньої діяльності в школі.

Саме в рамках такої співпраці в нашому закладі побували учні 4-А класу (агітбригада «Живчик»), девізом якої є «Молодь обирає здоров’я» (вихователь Т.І.Грибан). Дошкільнята почули і побачили багато цікавинок: про здорове харчування, руханку, доглянуті зубки та волосся, вибір між комп’ютером на користь прогулянки, і взагалі про здоровий спосіб життя. Хочеться, щоб всі заклики, які лунали з вуст дітей, стали реальними вчинками у їхньому і нашому житті. Адже між хотіти і бути є різниця.

Обираємо здоровя!!!

Т. Колесник, директор ЗДО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь