Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вшанували захисників Батьківщини

Дата: 09.05.2019 13:34
Кількість переглядів: 619

8 та 9 травня в Пулинах відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня пам'яті й примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без описуФото без опису8 травня близько 19 години біля Монументу Слави вишикувалась почесна варта школярів ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Горів вічний вогонь. Жителі та гості селища поспішали до Будинку культури, де незабаром розпочався тематичний концерт. В ньому взяли участь працівники та аматори Центру культури і дозвілля селищної ради, зразковий хореографічний колектив "Колорит".

Фото без описуФото без описуКоли землю огорнули сутінки, відбувся факельний похід учнівської молоді, біля Монументу Слави до Дня пам’яті та примирення відбувся мітинг. На ньому виступили: Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, військовий комісар районного військкомату Олександр Варивода. Учні місцевої школи прочитали вірші. Прозвучали пісні на військову тематику.

Фото без опису

Зранку 9 Травня відбулося покладання квітів до Монументу Слави. Затим людська колона попрямувала до селищного кладовища. Біля Братської могили відбувся мітинг-реквієм та поминальна панахида за загиблими солдатами-земляками минулої та нинішньої війни, померлими учасниками бойових дій.

Фото без описуНа знак вшанування пам'яті загиблих у роки Другої Світової війни до Братської могили покладено живі квіти.

Священики також освятили пам’ятник учаснику АТО Сергію Ковнацькому. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуЦього ж дня селищний голова Олександр Гаврилюк відвідав кладовище біля с. Ягодинка, до пам’ятника якого поклав корзину квітів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь