Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Героїв вшановуємо і пам’ятаємо

Дата: 07.05.2019 10:36
Кількість переглядів: 1215

Селищною радою на Пулинському кладовищі встановлено пам’ятник загиблому в зоні проведення АТО земляку Сергію Ковнацькому.

Фото без описуЗа ініціативи очільника громади Олександра Гаврилюка, Пулинською селищною радою було виділено 15.000 грн. співфінансування на встановлення пам’ятника на могилі героя.

Пам’ятник виготовив приватний підприємець Олександр Супрунчук, технікою та будівельними матеріалами допомагав Сергій Кузьменко. Роботи по встановленню виконували працівники селищної ради на чолі з начальником відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іваном Кайданюком. Також І. Кайданюк зазначив, що надалі в планах селищної ради: за власні кошти покласти бруківку навколо пам’ятника.

Для відвідування у Києві урочистого ритуалу Пам’яті загиблих військовослужбовців АТО на сході країни  брату загиблого Сергія Ковнацького Олександру селищною радою було виділено 1.500 грн.

Пулинська ОТГ висловлює подяку приватним підприємцям О. Супрунчуку та С. Кузьменку за надану допомогу.

Селищна рада спільно з приватними підприємцями зробили свій внесок в увікувічнення пам’яті загиблого захисника України Сергія Ковнацького.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь