Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійна акція «Дитяче серденько, живи!»

Дата: 03.05.2019 15:34
Кількість переглядів: 607

В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоровя дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти,  всестороннього контролю і публічного звітування.

Наразі це вже 14 акція ВБФ «Серце до Серця», що проводиться в Україні. За 14 років вона встигла набути загальнонаціональної підтримки. Кожного року тематика акції змінюється. Минулого року у Житомирській області за результатами збору коштів у період проведення акції «Почуй світ» було зібрано 54 686,30 грн. На зібрані кошти придбано та передано в Житомирську дитячу обласну лікарню слухові апарати, що дало можливість повноцінно жити 5 дітям.

Цього року дана акція тривала з 1 по 30 квітня, головною метою якої був збір коштів для придбання медичного обладнання для дітей з вадами серця.

До проведення акції «Дитяче серденько, живи!» долучилися працівники відділу освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, вихованці, учні та їхні батьки.

У ході проведення акції було зібрано кошти у сумі 5 тис. 132 грн.

Ми віримо в те, що наш невеличкий внесок стане кроком до спасіння маленького серденька!

 Відділ освіти Пулинської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь