Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Акція «Посади дерево – збережи життя на планеті»

Дата: 03.05.2019 11:06
Кількість переглядів: 1084

Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту, розквіту та, врешті, плодів. У посадці дерев є щось символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя.

Фото без описуУ Пулинському ЗДО №2 «Сонечко» проходила благодійна акція « Посади дерево – збережи життя на планеті». Її метою було прилучення всіх до краси природи та прекрасного, озеленення території закладу. До акції активно долучилися працівники закладу та батьківська громада, якими були зібрані кошти для закупівлі саджанців фруктових дерев. Колективом закладу 2 травня висаджено понад 40 саджанці фруктових дерев, (яблунь, черешень, персиків, абрикосів, кизилу та ін.) тобто створено «Фруктовий сад».Фото без опису Ми сподіваємося, що висаджені деревця, які з роками забуяють зеленню, принесуть затишок та комфорт, упорядкована територія сприятиме повноцінному відпочинку дошкільнят, їх батьків та працівників закладу.

Щиро висловлюємо подяку всім працівникам закладу та батькам вихованців груп «Бджілка», «Веселка», «Соняшник», «Ромашка» та «Дзвіночок», котрі долучилися до проведення акції.

Пам’ятайте, що тільки ваше добро збереже чарівний світ природи, а, отже, і життя на Землі! Нехай ним буде сповнене серце кожного з вас!Фото без опису

Творіть добро скрізь і завжди!!!

 

 

В. А. Галушка, директор ЗДО №2 «Сонечко».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь