Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Тренінг у Львові

Дата: 22.04.2019 17:37
Кількість переглядів: 579

18-19 квітня у м. Львів проводився тренінг на тему: «Стратегічне планування в секторі охорони здоров’я на рівні громади». В його роботі взяли участь представники Пулинської ОТГ на чолі з її очільником Олександром Гаврилюком.

Фото без описуМета тренінгу: підвищити потенціал органів місцевого самоврядування та управлінських команд центрів первинної медичної допомоги (ПМД) в управлінні закладами охорони здоров’я громад в умовах реформування фінансування сектору охорони здоров’я.

Фото без описуЗавдання тренінгу:

- посилити спроможність ОТГ в розробці стратегічного плану для системи охорони здоров’я та формування ефективної мережі ПМД;

- підвищити потенціал органів місцевого самоврядування для розуміння ролі власників закладів охорони здоров’я (комунальних некомерційних підприємств);

- розвинути компетентність управлінських команд  ЦПМСД, а також органів місцевого самоврядування в питаннях: стратегічного планування в секторі охорони здоров’я, роботи із стейкхолдерами; ролі та відповідальності органів місцевого самоврядування ОТГ за сектор охорони здоров’я; чинників та детермінантів здоров’я населення громади; створення ефективної мережі  закладів первинної медичної допомоги; розробки робочого плану проекту із формування стратегії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь