Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Великодні дзвони-2019»

Дата: 15.04.2019 12:58
Кількість переглядів: 668

У м. Житомир відбувся традиційний, вже XІІI обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони». Фото без описуУчасниками фестивалю є молодь віком від 14 до 18 років, тобто ті, кому вже незабаром обирати професію. І у коледжі до них вже приглядаються, як до абітурієнтів, а потім і студентів. Організатори молодіжного фестивалю-конкурсу «Великодні дзвони» - управління культури та туризму Житомирської ОДА та Житомирський коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.

Фестиваль проводиться щороку, напередодні Великодніх свят, з метою активізації творчих здібностей старшокласників, популяризації народної пісні та української естрадної пісні, сучасної та народної хореографії, підтримки різноманітних форм музичного фольклору, образотворчого та прикладного мистецтва.

Фото без описуСвої сили цього року у фестивалі спробувала наша землячка Карина Черниш. Карина – активна учасниця аматорського колективу Староолександрівського сільського Будинку культури. Дівчина співає, декламує, веде заходи з самого дитинства. Директор СБК Станіслава Цаплінська говорить: «Карина – це моя «права рука» в підготовці і проведенні будь-яких заходів. Від дорослих аматорів стільки підтримки немає, як від Карини».

У цьогорічних «Великодніх дзвонах» Карина стала учасницею в номінації «Естрадна пісня». Для неї – це перший фестиваль такого рівня. Звичайно, перемоги дебютантам здобувати непросто, адже серед учасників – маститі конкурсанти, вихованці шкіл мистецтв. Але, як говорить сама Карина, «…це гарний досвід, незабутні враження, якийсь надзвичайний адреналін стати в ряд з найкращими і найдосвідченішими. Буду вчитись, і змагатись далі…». Нехай щастить, ми підтримаємо!!!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь