Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Великодні дзвони-2019»

Дата: 15.04.2019 12:58
Кількість переглядів: 649

У м. Житомир відбувся традиційний, вже XІІI обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони». Учасниками фестивалю є молодь віком від 14 до 18 років, тобто ті, кому вже незабаром обирати професію. І у коледжі до них вже приглядаються, як до абітурієнтів, а потім і студентів. Організатори молодіжного фестивалю-конкурсу «Великодні дзвони» - управління культури та туризму Житомирської ОДА та Житомирський коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.

Фестиваль проводиться щороку, напередодні Великодніх свят, з метою активізації творчих здібностей старшокласників, популяризації народної пісні та української естрадної пісні, сучасної та народної хореографії, підтримки різноманітних форм музичного фольклору, образотворчого та прикладного мистецтва.

Свої сили цього року у фестивалі спробувала наша землячка Карина Черниш. Карина – активна учасниця аматорського колективу Староолександрівського сільського Будинку культури. Дівчина співає, декламує, веде заходи з самого дитинства. Директор СБК Станіслава Цаплінська говорить: «Карина – це моя «права рука» в підготовці і проведенні будь-яких заходів. Від дорослих аматорів стільки підтримки немає, як від Карини».

У цьогорічних «Великодніх дзвонах» Карина стала учасницею в номінації «Естрадна пісня». Для неї – це перший фестиваль такого рівня. Звичайно, перемоги дебютантам здобувати непросто, адже серед учасників – маститі конкурсанти, вихованці шкіл мистецтв. Але, як говорить сама Карина, «…це гарний досвід, незабутні враження, якийсь надзвичайний адреналін стати в ряд з найкращими і найдосвідченішими. Буду вчитись, і змагатись далі…». Нехай щастить, ми підтримаємо!!!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь