Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПУЛИНСЬКІ РЕМІНІСЦЕНЦІЇ (ГРАФІКА)

Дата: 15.04.2019 10:06
Кількість переглядів: 604

Під такою назвою в залах Житомирського обласного літературного музею на днях відкрилась виставка. Графічну експозицію сформовано з творчого доробку членів громадського мистецького об'єднання художників - земляків "Пулинське земляцтво" Валентина Войтенка (м.Житомир), Миколи Опанащука (м.Львів), Миколи Грибана (м.Полтава), Леоніда Фесенка (смт.Пулини ). Презентація відбулась 12 квітня.

Фото без опису«Справжнє елітарне мистецтво» – таку оцінку виставці дали присутні на відкритті. Так, ця творчість не кожному зрозуміла, але хто прийшов – отримав справжню естетичну насолоду від побаченого. На презентацію завітали і представники нашої громади. Приємні враження залишились не лише від перегляду робіт, а і від спілкування з цікавими творчими особистостями, такими як голова Житомирського обласного відділення НСХ України Василь Кондратюк, народний художник України Юрій Камишний, відомий карикатурист та графік Василь Вознюк, член НСХ України, художник театру Валерій Кулавін.

Автори виставки подарували глядачам хвилини спілкування з творами мистецтва, розповіли про витоки створення графічних робіт та поділились творчими планами на майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь