Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Акція "Дитяче серденько, живи"

Дата: 13.04.2019 13:26
Кількість переглядів: 410

В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету - порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.
Наразі це вже 14 акція ВБФ «Серце до Серця», що проводиться в Україні. За 14 років вона встигла набути загальнонаціональної підтримки. За тринадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 35 923 461,42 грн. Кожного року тематика нашої акції змінюється. Так, наприклад, у 2018 році по всій Україні волонтерами було зібрано 3 875 369, 23 грн. на закупівлю відповідного обладнання для дітей, що мають вади слуху.
Минулого року Житомирська область за результатом збору коштів у період проведення акції «Почуй світ» зібрала - 54 686,30 грн. На зібрані в області кошти було придбано та передано в Житомирську дитячу обласну лікарню слухові апарати, що дало можливість повноцінно жити 5 дітям.
Цього року дана акція триває у період з 1 по 30 квітня, головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами серця для придбання медичного обладнання у дитячі лікарні відповідної області.
До акції "Дитяче серденько, живи" активно долучились учасники освітнього процесу Пулинської громади. Дякуємо, всім небайдужим до чужого горя.

Відділ освіти Пулинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь