Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Дружба в коло всіх єднає»

Дата: 11.04.2019 16:21
Кількість переглядів: 818

Доведено: люди, які мають друзів й активно підтримують з ними зв'язок, живуть довше, а також рідше страждають на безсоння та хронічну втому. Саме питанню дружби було присвячено гру – експрес «Дружба в коло всіх єднає» для учнів 5-9 класів ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І – ІІІ ст. та Очеретянської і Чернявської філій, проведеної в рамках «Освітнього десанту».

Фото без опису

Метою проведеного заходу було: поглибити і розширити поняття у дітей про дружбу, прищепити їм повагу до цінностей дружби, вчити дружити і толерантно ставитися до оточуючих; сприяти розвиткові критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, терпимості й коректності в спілкуванні з друзями; навчити учнів сприймати ситуації, аналізувати їх та знаходити шляхи виходу; допомогти усвідомити значимість слова «друг»; навчити дітей правильно вибирати друзів, спілкуватися і товаришувати; сприяти виникненню дружнього колективу; виховувати любов, повагу до друзів.

Спочатку учасникам освітнього процесу філій було представлено презентацію про опорний заклад: його технічне оснащення, можливості для розвитку кожного учня , перспективи на майбутнє.

Кожен учасник гри мав змогу ще раз усвідомити, що він єдиний і неповторний у цьому світі, може мати свою власну думку, яка заслуговує поваги і уваги. Але життя кожного з нас не буде повноцінним, якщо в ньому нема місця друзям. Саме справжня дружба стимулює до гарних вчинків, дає наснагу і підтримку, допомагає зрозуміти людей, що тебе оточують, виховує порядність і людяність, котрі чомусь у наш час стають «дефіцитом». Як стверджують мудрі люди: «Дуже багато людей, які світять тобі в очі, а при першій можливості плюють тобі в душу», хочеться, щоб наші вихованці були щирими і відвертими, справжніми і надійними.

А якщо в щось дуже вірити, то воно обов’язково збудеться!

Школа – мікромодель суспільства, середовище, де учні засвоюють демократичні норми, цінності, набувають життєвого досвіду. Тож, хай наш освітній заклад буде справжнім сучасним інноваційним освітнім простором для всіх його вихованців.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь