Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громадське обговорення

Дата: 08.04.2019 11:48
Кількість переглядів: 832

Фото без описуШановні жителі громади !

Селищною радою протягом 30 календарних днів, починаючи з 08 квітня 2019  року, проводиться громадське обговорення   перейменування вулиці  Соколовських отаманів  на вулицю Сергія Ковнацького в смт Пулини.

Сергій Ковнацький народився 27 серпня 1995 року в селі Ясенівка Червоноармійського району Житомирської області.

Навчався в школі у рідній Ясенівці (до 4-го класу), надалі – в Зеленополянській та Червоноармійській ЗОШ.

У 2013 році закінчив Червоноармійський професійний ліцей, здобувши професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсара з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водія автотранспортних засобів.

Захоплювався футболом.

Вступив на військову службу за контрактом у квітні 2016 року, пішов у десантно-штурмові війська, 95 одшбр ДШВ ЗСУ.Не одружений.

Загинув 25 березня 2018 року  захищаючи незалежність , суверенітет та територіальну цілісність України.

За особливу виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті територіальної цілісності і незалежності України, жертовне служіння Українському народові старший солдат Ковнацький Сергій Миколайович згідно Указу Президента України від 27.06.2018 року № 189/2018 відзначений та нагороджений  орденом: «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Пропозиції (зауваження) мешканців Пулинської об’єднаної територіальної громади, охочих  долучитися до громадського обговорення по перейменуванню вулиці на честь захисника Сергія Ковнацького, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу Пулинської селищної ради : otg.puliny@ukr.net чи поштову адресу: смт Пулини, вул.Незалежості,13 , із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

 

Комісія із найменування або перейменуваня площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь