Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Освітній десант» стартував!

Дата: 08.04.2019 10:23
Кількість переглядів: 498

5 квітня в опорному закладі загальної середньої освіти Пулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів весело і креативно, цікаво і змістовно пройшло традиційне свято – «Джентльмен-2019».Фото без опису

20 юнаків з 9–11-их класів брали участь у 6 конкурсах: «Дозвольте відрекомендуватися»; «Запрошення»; «Інтелектуал»; «Я тобі троянди в коси заплету»; «Відгадай» та «Танцювальний».

Вони виборювали титули: Містер Вишуканість; Містер Мускул; Містер Престиж; Містер Ерудит; Містер Артистичність; Містер Стиль; Містер Мужність; Містер Драйв; Містер Доброта; Містер Дівочих мрій; Містер Оригінальність; Містер Креативність; Містер Досконалість; Містер Талант; Містер Унікальність; Містер Надійне плече; Містер Галантність; Містер Толерантність; Містер Інтелект.

«Джентельменом-2019» став учень 10 класу Курінний Євгеній.

Фото без опису

Виявляється, всі хлопці вміють заплести косу, знають назви і сфери  застосування інструментів для проведення будівельних робіт та ремонту автомобіля. Дуже креативно і щиро кожен зумів представити себе, показав своє уміння танцювати класичний і сучасний у всі віки – вальс.

Погляди глядачів, звісно, були захопленими і усміхненими, радісними і позитивними.

Вітаємо наших хлопців, впевнені, що вони у нас – найкращі! Зичимо не втрачати тих позитивних чоловічих рис, які притаманні кожному з них, бути надійними, порядними, добрими, вірними, відповідальними.

Цьогоріч на свято вперше завітали учні 6-9-их класів Очеретянської та Чернявської філій нашого закладу разом зі своїми вчителями та завідувачами. Сподіваємось, що їм сподобалось дійство, що проходило на сцені.

Нам усім треба звикати, що ми – один освітній заклад із спільними святами, проблемами, інтересами, бажаннями бути сучасними людьми з добрими і щирими серцями, з вірою в добро і надією тільки на краще.

«Джентльмен-2019» - це перше свято в рамках заходів «Освітнього десанту», що проходитимуть в закладі за участю учасників освітнього процесу наших філій. Тож, вдалого і змістовного старту «Освітньому десанту», нових знань, позитивних емоцій, щирих усмішок його учасникам.

Фото без опису

Фото без описуЗ. Лисюк, директор ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь