Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 04.04.2019 16:20
Кількість переглядів: 681

4 квітня відбулося засідання 16 сесії сьомого скликання Пулинської селищної ради. Його вів очільник громади Олександр Гаврилюк.

З першого питання порядку денного про реорганізацію Зеленополянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» шляхом подрібнення (поділу) та утворення Зеленополянського закладу загальної середньої освіти та закладу дошкільної освіти доповідала начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

Секретар ради Олена Гузюк інформувала про внесення змін у рішення селищної ради «Про затвердження положення про старосту».

У виступі директора районного центру зайнятості Олени Мороз йшлося про затвердження Програми зайнятості населення Пулинської селищної ради на 2019 рік.

Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік; співфінансування інвестиційного проекту, який пропонується на фінансування з державного фонду регіонального розвитку в поточному році, доповідала начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак.

З питань: передачі майна; прийняття у комунальну власність селищної ради місць видалення твердих побутових відходів; резервування земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби та інших питань інформував селищний голова Олександр Гаврилюк.

З усіх питань прийняті відповідні рішення. У зв’язку з тим, що Зеленополянський навчально-виховний комплекс відвідує невелика кількість школярів, вирішили: реорганізувати НВК шляхом поділу в заклад загальної середньої освіти – Зеленополянська ЗОШ І ст. та заклад дошкільної освіти «Стежинка».

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь