Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 26.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 619

26 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, в ході якого було розглянуто багато важливих питань.

       Начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин І.В. Кайданюк інформував присутніх щодо проведення заходів із санітарного очищення  та благоустрою територій населених пунктів селищної ради та прилеглих до них територій. Про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради» доповіла директор Н.П. Вацьківська, зазначивши, що постійно ведеться систематичний облік громадян, які обслуговуються соціальними працівниками з метою покращення їх життєдіяльності. Про план роботи виконавчого комітету селищної ради на ІІ квартал 2019 року розповіла секретар ради О.В. Гузюк, яка наголосила на своєчасну підготовку та виконання намічених заходів. Інспектор з обліку та бронювання військовозобов’язаних О.Л. Талько інформував про графік звіряння з погосподарськими книгами і подвірним обходом військовозобов’язаних і призовників та його виконання разом зі старостою та в.о. старост.

     Черниш В.А., директор КБП «Пулинський водоканал»,  розповів про одне із важливих питань засідання –затвердження вартості ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, виконавчим комітетом затверджено вартість надання ритуальних послуг.

Також,  у ході засідання розглянуто звернення громадян та листи щодо присвоєння юридичних адрес житловим будівлям, закріплення житла за дітьми, взяття на квартирний облік, виділення допомоги на поховання та інше.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь