Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Екскурсія до м.Коростеня

Дата: 26.03.2019 15:33
Кількість переглядів: 748

Працівники культури громади та аматори Центру культури і дозвілля  відвідали з екскурсією славну древлянську столицю - місто Коростень. Не секрет, що Коростень має чим вражати гостей міста. Чого лише вартий місцевий парк! Пам»ятники, які вишикувались парком, не мають аналогів в Україні. Тут і князь Мал, і княгиня Ольга, Малуша з сином, Добриня Микитич, Князь Володимир... Ніби поринули в історію. А на вході – пам»ятник відомому коростенському Деруну.

      Ще одна цікава локація – військово-історичний комплекс «Скеля»- унікальний  комплекс, розташований в підземеллях колишнього командного пункту Коростенського укріпрайону. Тут вже зовсім інші емоції- загадковості та таємничості. Початок будівництва об»єкту припадає на початок 1934 року. Добротне будівництво велось так, що на сьогодні там працюють всі комунікації (телефонний зв»язок, водопостачання тощо). Але «Скеля» має ще безліч таємниць, які мріють розкрити місцеві історики.

     На завершення екскурсії відвідали Коростенський краєзнавчий музей — найбільше зібрання матеріалів з природи, історії, етнографії та культури Коростенщини.

     Додому поверталися трішки втомлені, але переповнені гарними враженнями. Після мандрівки  у всіх залишились позитивні емоції і яскраві світлини.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь