Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Збори громадян в Пулинах

Дата: 15.03.2019 10:41
Кількість переглядів: 697

14 березня у актовій залі районної ради відбулися збори громадян смт. Пулини, які вів селищний голова Олександр Гаврилюк. 

Фото без описуВиступаючи перед присутніми, очільник громади зазначив, що децентралізація має свої переваги, і вони відчутні. Те що робиться – на краще.

У ході заходу О.С.Гаврилюк прозвітував про проведену роботу в ОТГ за 2018 рік, ознайомив жителів з бюджетом громади за минулий рік, досягненнями та подальшими планами. Селищний голова також звернув увагу на те, що в цьому навчальному році державою, як ніколи, було виділено найбільше коштів у галузь освіти, зокрема на облаштування перших класів. «Першокласникам закуплено все необхідне, навіть лінійки», - наголосив Олександр Станіславович.

Начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук детальніше зупинилася на роботі закладів освіти та інклюзивно-ресурсного центру.

Про діяльність закладів культури, розвиток фізичної культури і спорту розповів начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук.

Про найбільш хвилююче питання для мешканців усіх населених пунктів громади – землю, поінформував заступник селищного голови Олександр Макеєнко.

Жителями Пулин було порушено наступні питання: функціонування медичних закладів; діяльність дитячо-юнацької спортивної школи; ціни на водопостачання і водовідведення; пасовища. 

Збори громадян продовжуватимуться на наступному тижні: в с. Очеретянка та Зеленополянському старостинському окрузі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь