Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Яскраве свято у Івановицькому СБК

Дата: 13.03.2019 10:42
Кількість переглядів: 1010

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня. Все прекрасне на землі від жінки, від її любові… І саме тому весняний святковий настрій всім жінкам, матерям та дружинам подарували аматори Івановицького СБК під час святкового концерту, присвяченого Міжнародному жіночому дню. 

Цього дня зі сцени будинку культури села Івановичі лунали ліричні, романтичні пісні та поетичні вітання. Артисти сіл Івановичі та Окілок (Вільська ОТГ) здивували гостей запальними гумористичними театралізованими постановками, які до сліз розвеселили учасників концерту.

В.о. старости села Пишнюк Вячеслав привітав присутніх у залі жінок з чарівним святом та побажав усім міцного здоров’я, щастя, кохання і достатку. Він також подякував організаторам і артистам за проведені яскраві та змістовні святкові концерти в Івановицькому СБК та Окільському клубі (Черняхівський район).

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Т. Кравчук директор Івановицького СБК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь