Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Інтелектуальні конкурси юних журналістів та істориків

Дата: 13.03.2019 09:51
Кількість переглядів: 565

"Єдиний шлях, який веде до знань - це діяльність" ( Б. Шоу). В пошуках правильних відповідей на питання інтелектуальних конкурсів змагалися учні освітніх закладів Пулинської громади 5 та 6 березня в стінах КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради.

Учні ОЗЗСО Пулинської та Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів висвітлили свої бачення на поставлені завдання суперника, обмінялися уточнюючими питаннями.

В інтелектуальному конкурсі юних журналістів на обласному етапі від Пулинської ОТГ буде представляти збірна команда від Пулинської та Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, а на конкурс юних істориків відправиться команда-переможець – «Крапка» ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Бажаю командам достойних суперників, вдачі та хай переможе найкращий.

Дякую педагогічним керівникам, які підготували команди:

  • інтелектуальний конкурс юних журналістів: команда «Ексклюзив» підготувала вчитель зарубіжної літератури Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Плосковітова Леся….. та команда «Вікторія» підготували вчителі української мови та літератури ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Правдицька Людмила Миколаївна, М’янівська Світлана Аркадіївна, Плосковітов Михайло Аркадійович та Колесник Наталія Іванівна;
  • інтелектуальний конкурс юних істориків: команда «Вікторія» підготувала вчитель історії Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Бобрик Мирослава Миколаївна та команда «Крапка» підготувала вчитель історії та правознавства ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Лось Інна Юріївна.

Директор Оксана Василенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь