Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шевченка слово знов єднає Україну

Дата: 12.03.2019 11:44
Кількість переглядів: 494

У День народження Тараса Шевченка з усієї Житомирщини з'їхалися молоді та талановиті виконавці художнього слова, які претендували на перемогу в обласному конкурсі «Єднаймо Україну Тарасовим словом!», присвяченого 205-й річниці з дня народження Кобзаря.

Фото без описуКонкурс було проведено Житомирським обласним центром народної творчості, спільно з коледжем культури і мистецтв ім. І.Огієнка за підтримки управління культури та туризму облдержадміністрації.

Пулинську громаду на конкурсі гідно представила учениця Староолександрівської ЗОШ І-ІІ ст., активна учасниця аматорського мистецтва Ялинівського сільського клубу Ірина Поварчук. У відбірковому етапі конкурсу, що проходив у Пулинах в лютому, Ірина зайняла ІІ місце із твором Тараса Шевченка «Розрита могила». Саме її журі делегувало для участі в обласному конкурсі. В своїй віковій категорії (12-15 років) Ірина була однією з найяскравіших учасниць. Однак, саме ця вікова категорія була представлена найбільшою кількістю учасників, тому до призового місця не вистачило краплини везіння (майстерності нашій учасниці безперечно вистачало).

Світлана Черниш, завідуюча Ялинівським клубом, яка готувала Ірину до виступу, зауважила: «Прекрасна школа. Чудовий урок. На наступний рік врахуємо всі помилки, ми їх побачили. І не упустимо свого переможного шансу».

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь