Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про булінг слід говорити

Дата: 04.03.2019 12:40
Кількість переглядів: 821

Незаперечно: що у кожного є право – любити іншого, або не любити… Але ні у кого немає права бити людину по обличчю – нехай навіть просто словесно. Саме з цією метою серед учнів ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено актуальний батл «Булінгу – ні!».

Останнім часом у засобах масової інформації почастішало вживання слова «булігн». Це прояв агресії з подальшим залякуванням особистості і появою можливості її повного підпорядкування собі та своїм інтересам. Така поведінка дає можливість людині самоствердитися за рахунок когось, заслужити собі загальний авторитет. Насправді задирака приховує свою неспроможність і слабкість.

Щоб не було булінгу серед учасників освітнього процессу, про нього слід говорити. Дивна річ, люди навчилися боротися з найстрашнішими хворобами, утім, приборкати власну агресію, коли страждають маленькі й дорослі, нам не під силу. Але так не має бути. Нам необхідно розпочати із себе та бути хоч трохи добрішими один до одного, розуміти та допомагати один одному. Навчатися шанувати Землю і всіх живих істот на ній, певно, найголовніша місія ХХІ століття.

Фото без опису

Педагогічний колектив Пулинської ЗОШ сподівається, що проведений захід не залишив байдужим нікого, заставив задуматись над своїми вчинками та словами, повірити, що з будь-якої ситуації можна вийти коректно з повагою, не принижуючи і не втративши власної гідності.

Будьмо добрішими, бо ми – люди!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь