Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення  про проведення конкурсу щодо надання права на оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд на території  смт. Пулини Пулинського району Житомирської області

Дата: 01.03.2019 15:00
Кількість переглядів: 779

У відповідності до Порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності Пулинської ОТГ та Положення про проведення конкурсу на надання права на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в населених пунктах Пулинської ОТГ, затверджених рішеннями Пулинської селищної ради  від   15.11.2018  № 548 та 549,   комісія з проведення конкурсу на надання права на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у населених пунктах Пулинської ОТГ, як робочий орган, на засіданні 28.02.2019 року прийняла рішення  про проведення конкурсу щодо надання права на оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд, розташованих на території смт. Пулини Пулинського району Житомирської області.

Робочим органом, який відповідає за організацію проведення конкурсу – є комісія з проведення конкурсу на надання права на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в населених пунктах Пулинської ОТГ.

Конкурс оголошується на чотири місця розміщення тимчасових споруд: земельна ділянка на розі вулиць Шевченка та Незалежності, а також  на три земельні ділянки для встановлення п’яти тимчасових споруд по вулиці Героїв Небесної Сотні (територія автостанції) в смт. Пулини Житомирської області.

До участі у конкурсі допускаються заяви та документи, подані з 01.03.2019 до 01.04.2019.

Конкурсні заяви та документи будуть розглянуті на засіданні Комісії 11.04.2019 о 14:00 в приміщенні Пулинської селищної ради за адресою: вул. Незалежності, 13 смт. Пулини Житомирської області.

 

 

  1. Земельна ділянка для розміщення  тимчасових споруд на розі вулиць Шевченка та Незалежності в смт. Пулини Пулинського району Житомирської області.Фото без опису

2.Земельна ділянка для розміщення  тимчасових споруд по вулиці Небесної Сотні (територія Автовокзалу) в смт. Пулини Пулинського району Житомирської області.Фото без опису

 

3.Земельна ділянка для розміщення  тимчасових по вулиці Небесної Сотні (територія Автовокзалу) в смт. Пулини Пулинського району Житомирської області.

Фото без опису

4.Земельна ділянка для розміщення  тимчасових споруд розміщення тимчасових споруд по вулиці Небесної Сотні (територія Автовокзалу) в смт. Пулини Пулинського району Житомирської області.Фото без опису

1. Умови проведення конкурсу

1.1. Кожний претендент зобов’язаний подати на розгляд конкурсної комісії заяву на участь у конкурсі встановленого зразка, схему розміщення,  архітектурний вигляд (архітип), власні пропозиції по облаштуванню прилеглої території тимчасових споруд (мощення плиткою, фарбування, озеленення, регулярний контроль за технічним та санітарним станом). Основною умовою конкурсу є встановлення тимчасових споруд єдиним архітектурним комплексом.

          Кожна ділянка та її прилегла територія повинні відповідати загальному естетичному вигляду на фоні інших будівель та споруд, гармонічно вписуватись в єдність просторової композиції селища.       

Робочий орган перевіряє комплектність поданих документів.

Після завершення строку подачі заявниками документів робочий орган протягом десяти робочих днів опрацьовує їх та  розглядає.

Достовірність інформації, викладеної у заяві та документах, перевіряється робочим органом.

У разі виявлення недостовірних відомостей у поданих документах заявник не допускається до участі у конкурсі.

Про виявлення недостовірних відомостей заявнику повідомляють через сайт Пулинської селищної ради не пізніше ніж за п'ять днів до дати проведення конкурсу.

1.2. Покриття і всі елементи обладнання повинні постійно перебувати у належному експлуатаційному стані і відповідати вимогам безпеки дорожнього руху.

1.3. Початковий розмір річної плати за договором особистого строкового сервітуту земельної ділянки, що становить 12% від нормативної грошової оцінки даної земельної ділянки кумулятивно проіндексованої на щорічні коефіцієнти індексації, який є стартовим (остаточний визначається за результатами конкурсу).

1.4. Фарбування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, урн, кронштейнів, стояків та інших елементів обладнання, слід виконувати у міру необхідності, але не рідше ніж через 2 роки з моменту облаштування.

1.5. Для встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності встановити обмеження її площі до 30 м².

1.6.  Дотримуватись правил торгівлі та не допускати їх порушення.

1.7. Якщо претендент брав участь і визнаний переможцем по кількох об’єктах конкурсу, договір укладається на кожний об'єкт конкурсу окремо.

1.8. Строк дії договору, який укладається за результатами конкурсу становить 5 (п’ять) років з можливістю переукладання договору на більший термін при умові належного виконання вимог договору особистого строкового сервітуту .

Процедура визначення переможця проводиться поетапно відповідно положення про проведення конкурсу на надання права на  встановленням тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в населених пунктах Пулинської селищної ради.

Визначення переможця відбувається на конкурсних засадах.


 

Детальну консультацію щодо участі в конкурсі можна отримати у  відділі містобудування, архітектури, ЖКГ  та земельних відносин селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь