Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чергове засідання виконкому

Дата: 28.02.2019 15:36
Кількість переглядів: 666

28 лютого відбулося чергове друге засідання виконавчого комітету селищної ради.

         На засіданні головував селищний голова О.С.Гаврилюк.

         В ході засідання членами виконавчого комітету  заслухано  ряд питань:

     1.Про роботу КУ «Центр культури та дозвілля Пулинської селищної ради».

2.Про фінансовий стан КБП «Пулинський Водоканал» Пулинської

селищної ради.

    3.Про стан проживання і виховання дітей в  сім`ях, що перебувають у складних життєвих обставинах  на території Ялинівськового  та Кошелівського старостинських  округів.

     4.Про стан злочинності та правопорядку на території Пулинської селищної ради.                    

     5.Про закріплення права користування житлом.

         Також було розглянуто ряд заяв жителів громади.

         Під час засідання в.о. директора КУ «Центр культури та дозвілля» Пулинської селищної ради В.А. Саюк змістовно розповів про діяльність галузі культури за 2018 рік. За його словами: «основними напрямками роботи закладів культури на території Пулинської селищної ради залишаються відродження та збереження кращих зразків народної традиційної української культури, розвиток аматорської творчості на селі та організація дозвілля. Створюються всі належні умови для повноцінної діяльності. Кращі колективи та окремі виконавці постійно залучаються до проведення оглядів, конкурсів, фестивалів та інших мистецьких заходів.

Діяльність галузі забезпечує   32 працівники. 1(один) аматорський колектив носить звання “народний” (чоловічий вокальний ансамбль «Промінь», смт.Пулини). Аматорські колективи діють в клубних закладах сіл Ялинівка, Стара Олександрівка, Івановичі, Очеретянка, Чернявка, Зелена Поляна.

Любительські обєднання та клуби за інтересами діють в Очеретянському СБК, Ягодинському СК, Центрі культури та дозвілля, Пулинській селищній та Івановицькій сільській бібліотеках.

Протягом 2018 році було проведено поточний ремонт сільського клубу в с.Нарцизівка ( заміна вікон та дверей) на загальну суму 30 000 грн. Також було придбані тенісні столи для Нарцизівського і Веснянського сільського клубів та Чернявського сільського Будинку культури на суму 18 000 грн.. Для КУ «Центр культури та дозвілля Пулинської селищної ради» придбано освітлення на сцену на суму 35 000 грн.

           Протягом 2018 року організовано та проведено:

- театралізоване свято «Зиму проводжаємо – Весну зустрічаємо» та «На  Івана, на  Купала»,

-святкові заходи до основних календарних та державних свят (8 березня, День пам’яті і примирення, День Перемоги, День Конституції України, День державного Прапора, День Незалежності України, День захисника України);

- День Пулинської громади;

- презентація виставки художників об»єднання "Пулинське земляцтво" під назвою "Ми-ПУЛИНЦІ", виставка робіт родини Скрицьких, виставка – спогад пам»яті Володимира Дзюбенка, виставка до ювілею художника Миколи Опанащука (музей «Пулинські барви»)

- День Кошелівського старостинського округу, День села Зелена Поляна, День Пулино-Гутського старостинського округу, День села Ялинівка, День села Стара Олександрівка, День села Івановичі, День села Очеретянка, День села Чернявка.

         Протягом 2018 року аматорські  колективи  приймали участь  в обласних та Весукраїнських оглядах, конкурсах, фестивалях.

    Заклади культури Пулинської ОТГ і надалі працюватимуть на розвиток культурно-мистецького життя своєї громади та здобуття нових творчих перемог і надбань.

         Начальник КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради В.А. Черниш прозвітував по другому питанні порядку денному.

         За інформацією Володимира Андрійовича, фонд заробітної плати по підприємству за 2018 рік становить 1047,0 тис. грн. Фонд оплати праці за грудень місяць 2018 року -134,0 тис. грн. Заборгованість по оплаті праці станом на 01.01.2019 року – 6,0 тис. грн..

Дебіторська заборгованість – 182,0 тис. грн., кредиторська – 232, 0 тис. грн.

         Заборгованість по електроенергії відсутня.

         Доходи по підприємству становлять за 2018 рік 3101,0 тис. грн., витрати – 3504, 0 тис. грн. Збиток за 2018 рік становить – 404,0 тис. грн.

          Про стан проживання і виховання дітей в  сім`ях, що перебувають у складних життєвих обставинах  на території Ялинівськового  та Кошелівського старостинських  округів проінформувала спеціаліст І категорії з питань захисту дітей відділу гуманітарного селищної ради Андрійчук Т.В. та в.о. старост Перегуда І.А., Климчук С.А. Членами виконкому одноголосно прийнято рішення постійно тримати на постійному контролі дані категорії сімей.

         Дільничний офіцер поліції Єрега Ю.Д. змістовно розповів присутнім про стан злочинності  та правопорядку на території Пулинської селищної ради ( смт Пулини, Буряківка, Веселе, Ягодинка).

         По всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь